Veteraanit

Veteraanien sarjamylly

Veteraanien maanantaikisan säännöt                             Lohjan Keilahalli

Peliin osallistumisoikeus

Veteraanikisaan kelpuutetaan kyseisenä kalenterivuonna 60 vuotta täyttävä ja sitä vanhempi henkilö.

Pelien aika

Pelit pelataan maanantaisin klo 9.30 alkaen Lohjan keilahallissa.

Turnaus sisältää syyskaudella noin 15 peliä ja kevätkaudella noin 15 peliä.

Kauden viimeistä maanantaipeliä ei lasketa turnaukseen, jolloin on palkintojen jako kisan jälkeen.

Pelimaksu

Pelimaksun voi hoitaa veteraanikortilla, jossa on 10 pelikertaa tai maksaa kertasuorituksena keilahallin kassaan. Lisäksi kassalla peritään kaksi (2) euroa palkintorahamaksua, jonka jokainen huolehtii kassalla olevaan kuppiin.

Ratajärjestys

Hallinhoitaja jakaa keilaajat tulojärjestyksen mukaan keilapöydittäin (1.pöytä, 2.pöytä jne.). Keilaajia voi olla rataparilla 8 tai enemmän.

Pelitapa

Kisassa pelataan 4 sarjaa amerikkalaisella pelitavalla, 1 sarja jokaisella rataparilla.

Tasoitukset

Kisassa noudatetaan Skl:n veteraanisääntöjen ikätasoituksia, jolloin kalenterivuoden aikana 60v täyttävä saa 0-pistettä tasoitusta ja sen jälkeen tasoitusta tulee lisää 1-piste/ikävuosi. Naiskeilaajat saavat tasoitusta lisäksi 10-pistettä/sarja.

Palkinnot

Kupissa olevista palkintorahamaksuista jaetaan puolet jokaisen maanantaikisan päätteeksi kolmelle parhaalle aiemmin sovitulla tavalla. Palkintorahan euromäärä vaihtelee osallistuvien keilaajien lukumäärän mukaan.

Loput palkintorahat jaetaan syys- ja kevätturnauksen jälkeen kaikille niille keilaajille, jotka eivät ole olleet enempää kuin 4 peliä pois maanantaikisasta, tasapuolisesti.

Palkinnot jakaa maanantaikisan vetäjäksi valittu henkilö.

Tulospalvelu

Kunkin maanantain keilailutulokset vetäjä laittaa keilahallin ilmoitustaululle. Hän tekee myös yhteenvedon kauden tuloksista, joka laitetaan myös ilmoitustaululle ja lohjankeilailuliitto.fi sivuille.