RäMe uusi veteraanimestaruuden

 

RäMe uusi veteraanimestaruuden

RäMen voittajajoukkue Risto Halme, Risto Havulinna, Seppo Eskolin ja Paavo Grönmark.

 

 

30.03.2017

Lohjan RäMe vei veteraanien mestaruussarjan mestaruuden tiukkojen vaiheiden jälkeen. Hopealle keilasi Turun Ratas ja pronssille Savonlinnan Purilaat. 

Lahdessa pelattu finaali oli tiukkaakin tiukempi alusta loppuun. Lohjan RäMe voitti viidestä ottelustaan kolme ja vei mestaruuden 61 pisteellä. Joukkuekeskiarvoksi lohjalaisille tuli 631. RäMe koki tappiot toisessa pelissä Savonlinnan Purilaille sekä viimeisessä pelissä Turun Rattaalle. Voitto maistui lohjalaisille hyvin.
-Väsyneitä, mutta onnellisia ollaan, naureskelivat mestarit. Joukkue pelasi tasaisen varmasti, joka oli voiton avain.
-Ei meillä paras päivämme ollut, mutta tasaisuus ratkaisi meille tänään, totesi Paavo Grönmark. Nimimiehiä vilisevässä joukkueessa keilasivat finaaleissa Risto Halme, Paavo Grönmark, Seppo Eskolin ja Risto Havulinna. Heidän lisäkseen joukkueessa keilasi kauden aikana Kalevi Örnberg. Rataolosuhde oli helpohko ja alkuun tulikin kovia sarjoja.
-Alussa oli tilaa, mutta kun pelataan paljon samasta kohtaa, niin veteraaneilla tahtoo loppua pallosta vauhti, totesi Pave. Viikonloppuna Seppo Eskolin ja Paavo Grönmark pelaavat senioreiden valtakunnansarjan mestaruudesta ja mielivät ottaa kultaa sieltäkin ennen kuin jäävät kesälaitumille keilailusta. Ratas nousi viimeisen ottelun voitolla toiseksi. Heidän saldonsa oli kaksi voittoa ja kolme tappiota. Joukkuekeskiarvo oli samoilla luvuilla RäMeen kanssa. Savonlinnan Purilaat oli ennen viimeistä peliä kiinni pronssissa. He ottivat For Funista kahden pisteen voiton ja pystyivät ottamaan pronssit 10 pisteen marginaalilla Tampereen GF:ään. Purilaat jäi voitosta 98 pistettä ja hopeasta 37 pistettä. Purilaat voitti kolme ottelua. GF taisteli loppuun saakka voitosta, mutta viimeisen ottelun tappio Kouvolan Nupille sysäsi heidät pois mitaleilta. Nuppi sijoittui viidenneksi ja Seinäjoen For Fun kuudenneksi.

 

Olli Pakonen

Suomen Keilailuliitto