Lohjan RäMe seniorisarjan voittoon

wink  yes  smiley

Lohjan RäMe seniorisarjan voittoon

RäMen kultajoukkue Ari Halme, Paavo Grönmark, Mika Manner, Olli Tiainen ja Seppo Eskolin.

 

 

02.04.2017

Lohjan RäMe voitti senioreiden mestaruussarjan finaalissa Tampereen TKK:n. Pronssimitalit voitti Helsingin GB. 

Välierässä kohtasivat Helsingin GB ja Tampereen TKK. Tuo ottelu oli todella tasainen, jonka voittajaksi selvisi TKK lukemin 769-762.
Loppuottelussa TKK sai vastaansa runkosarjan voittaneen Lohjan RäMeen. TKK karkasi nopeasti, sillä RäMe teki tolkuttomasti tyhjiä. Ero oli nopeasti toistasataa pistettä. Loppusarja oli pelailua ja toisen sarjan odottelua, sillä RäMellä oli runkosarjan voittajana tämä etu, että, jos he häviävät pelataan toinen sarja. TKK:lle ensimmäinen sarja 779-676.
Toinen sarja oli alkuun tiukkaa vääntöä. RäMe johti kolmen ruudun jälkeen 10 pisteellä. TKK otti eron kiinni sarjan puolessavälissä. Seiskaruutuun lähdettäessä RäMe otti 40 pisteen etumatkan Paavo Grönmarkin ja Olli Tiaisen tuplilla. Ennen kymppiruutua ero oli kasvanut 50 pisteeseen. Kymppiruutuun Paavo ja Olli tekivät triplat ja peli oli selvä. Lohjalaisille mestaruus lukemin 809-727.
RäMe voitti torstaina veteraanien mestaruussarjan ja nyt siis senioreiden. Kummassakin joukkueessa pelasivat Seppo Eskolin ja Paavo Grönmark.
RäMelle voitto varmasti maistui hyvälle.
-Muissakin joukkueissa on todella paljon kovia pelimiehiä, joten hyvä, että päästiin pelaamaan mestaruudesta ja toisessa sarjassa saatiin se, kun voitettiin runkosarja, Paavo runoili.
Paavo on jo veteraani-ikäinen ja hän ei mieluusti pelaisi senioripelejä vaan jättäisi sen nuoremmille.
-Voitettiin viikolla veteraanimestaruus ja nyt tämä, joten hyvin meni. Yleisessä sarjassa ei päästy mitalivauhtiin, hän tuumasi. Grönmarkilla alkaa keilakausi olla paketissa.
-Kyllä tässä alkaa golfkausi piakkoin, joten minä laitan keilapallot syrjään, muut pojat saattavat vielä hetken jatkaa kautta SM-kisojen merkeissä, Pave päätti.

Giants ja Jyrä nousivat mestaruussarjaan

Porin Giants ja Helsingin Jyrä olivat vahvimmat karsinnassa ja selvittivät tiensä ensi kauden mestaruussarjaan. Kumpikin joukkue voitti neljä ottelua viidestä. Jyrän jälkeen kolmanneksi keilasi Euran GS, joka jäi 75 pistettä mestaruussarjan paikasta.

 

Olli Pakonen

Suomen Keilailuliitto r.y.